It giet oan! Veiling op Pipa gestart!

It giet oan! Veiling op Pipa gestart!

Zoals iedereen inmiddels weet stoppen wij met onze geliefde hobby, omdat we ons huis hebben verkocht. Onze veiling op Pipa is vandaag (maandag 6 november) online gegaan. Hij zal zondag 19 november eindigen. U kunt dus vanaf nu bieden en via onderstaande link komt u bij de veiling:

https://auctions.pipa.be/nl/auction/2017-11-frits-wytse-mantel-nl

Er is de nodige publiciteit geweest nog en zo stond er een leuke en uitgebreide reportage waarin we ons verhaal doen in het duivenmagazine ‘Het Spoor der Kampioenen’. Maar ook een promotiepagina van Pipa op de achterzijde van dat blad, twee pagina’s in het boek van GPS-Champions, een pagina in het boek van de Dagfondspiegel, nieuwe achterkant voor onze stamkaarten enzovoorts.

IMG_2559

Zo heeft iedereen kennis kunnen nemen van onze toppers en dat het het geheel echt een sterke stam duiven vormt moge duidelijk zijn als u de veiling bekijkt.
Alle duiven krijgen een mooi nieuw plekje en de afgelopen week zijn ook al de hokken verkocht. Die worden in januari afgebroken en opgehaald. Wij moeten zelf eind februari uit het huis.

Het blijft emotioneel zwaar om afscheid te nemen van je levenswerk. Maar we proberen het om te zetten in trots en vinden de presentatie van de duiven in de veiling erg mooi. Wytse is de komende twee weken vrij en dus ook lekker in Friesland.
Mochten mensen met interesse nog vragen hebben over bepaalde duiven neem dan gerust contact op!

Translate »